<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8035584475066664817\x26blogName\x3d%C2%A9+Stelian+Popa+%7C+blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://stelianpopa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://stelianpopa.blogspot.com/\x26vt\x3d-4474856143528095770', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> 

● About

● Links

● E-mail subscription

● WEB REFERENCES

  • Behance
  • Carbonmade
  • DeviantArt
  • Flickr
  • iStudio
  • Model Mayhem
  • Vimeo
  • YouTube
  • 5oopx
  • ● Stock

  • iStockphoto
  • Shutterstock
  • Dreamstime
  • Bigstock
  • ● Recommended

    ● Traffic

    ● Pictures taken with

    ● Previous published

    ● Monthly Archives ( month.year )

    is quiet now 29 May 2009 |

    after a period of storm reflected in images of limply life, things should be calm now. Is quiet now. I hope silence can mend.

    Labels:

    Hai sa desenezi 25 May 2009 |

    Workshop: "spatiul urban - Bucurestiul prin ochii tai"

    luni:
    Parc Herastrau - intrarea Charlles de Gaulle,ora 13
    marti:
    Parc Cismigiu - intrarea blvd Regina Elisabeta,ora 13
    miercuri:
    Universitate - la fantana,ora 13


    Hai cu noi sa desenam in aer liber. Astazi am fost in Herastrau sa desenez si eu. A fost super. Va invit si pe voi zilele viitoare, oricine poate participa daca are putina imaginatie si ii merge mana la desen. detalii aici !





    Nu uitati de expozitia de fotografie de la Facultatea de Arhitectura Ion Mincu. Expun si eu acolo (22-30 mai).

    Labels:

    jurnal de weekend 24 May 2009 |

    Saptamana aceasta am avut doua predari, m-au lasat fara vlaga. Am nevoie de putere noua, fapt pentru care acest weekend va fi odihna de voie. Este azi, 23 mai, si vreau sa dorm si sa ma plimb. Am fost sa respir aer intr-un parc din apropiere cu Alex si echipamentele din dotare.
    click to full view

    Labels: ,

    oamenii n-au timp sa daruiasca 23 May 2009 |

    calmati-va! a trecut... a fost pe 12 mai.dar amintirile nu se uita niciodata.
    Imbatranesc, imbatranesc cautand fericire in jurul meu, dar nu o gasesc. Altii au uitat de ea, nici nu o mai cauta. Nu este de
    gasit, nu o sa o gasesc nici eu, nici tu, ea nu exista in jurul tau,ci exista in tine si trebuie daruita... Imi place sa ii descoper
    pe cei care o impart, sunt suflete curate si nepatate de suferinta.
    a big hug for all. stelian


    PS: expun la Mincu. cei interesati pot face o vizita. intrare gratis (ca doar e facultate).

    Labels:

    apel de disperare 20 May 2009 |



    Nu stiu cum sa denumesc acest post mai bine! Traim intr-o confuzie totala. "Oamenii sunt dezbinati cand ar trebui sa fie uniti si se unesc exact cand ar trebui sa fie despartiti prin individualizare".
    Apel din Lacul Tei acum ceva vreme. In fata caminului in care locuisc sosesc vreo 5 echipaje de interventie, ambulante , pompieri, masini de politie, tot tacamul. Pentru? Pentru jumatate de ora in care echipajul de pe ambulanta fumeaza linistit o tigara pe gardul de langa trotuar, iar pompierii dirijeaza masinile pe bulevardul ingustat oricum de masinile parcate. Plictiseala... doar vreo 3 au urcat la etaj cu stingatoare. Restul asteapta. Se asteapta in zadar asa ca isi fac disparitia pe rand. Cam in 45 de minute "nu s-a intamplat nimic" . Defapt nici astazi nu stiu ce s-a intamplat. Lumea nu isi mai da interesul pentru ce trebuie.
    Apoi intr-o zi, asteptand pe peron, un domn zace intins intr-o stare destul de grava. Multime in jurul lui, toti privesc cu intristare. 10 % suna la salvare! Soseste metroul care urma sa il iau...refuz si astept urmatorul, vroiam sa vad cat le ia sa ajunga. Erau doar 2 venind la pas agale. Este inimaginabil cum o persoana intra in soc, iar echipajul de pe ambulanta vine la pas catre ranit. Credca au trecut vreo 8-9 minute doar din momentul in care eu am ajuns pe peron. Dezinteres total.
    Acum ceva vreme alt apel la politie pentru furt. Undeva in N.G. (nu conteaza zona): 45 de minute de asteptari, iar doi "militieni" vin pe jos. "Nu avem masina de la post pentru asemenea interventii asa ca venim pe jos !" ; ce sa intelegem din asta? Nu mai inteleg nimic si incepe sa imi fie frica de haosul in care traim. Oamenii nu mai vad realist. S.a.m.d


    Zeci de ambulante imi "mangaie" creierul in fiecare luna, vor sa ajunga la cei visatori. Ajutati-i sa nu renunte la vise!


    click to full view

    Labels:

    Noaptea muzeelor 17 May 2009 |

    Ne pregatim pentru muzee in seara aceasta, ne "incalzim" cu "putina" bere la o terasa pe Lipscani, se continua cu un hamburger la Springtime si apoi se incepe maratonul printre multime. Dezavantajul: terapie cu sauna in fiecare incapere cu un miros ambiental de transpiratie. Multa lume dornica de culturalizare, tineret care peste noapte se vrea a fi "destept". Eu recunosc, nu am fost pentru "arta" ( ca multi altii defapt), am fost pentru atmosfera, am fost pentru a nu intelege nimic, chiar nu am vrut sa inteleg ceva din tot ce am vazut. Nu asa inteleg eu vizita la un muzeu, daca e sa o fac, o fac sa inteleg ceva. Ma intreb ce s-ar intampla daca s-ar tine "luna muzeelor" ?

    Horizontal Scroll !




    Nu vreau sa se inteleaga ca daca public aceste poze o fac pentru ca "uite a fost si asta la muzee", nu! Am surprins cateva imagini si atat.

    Labels:

    Timeless 12 May 2009 |

    You can also watch the making of in HD here or here.

    Alexandra
    Click model name(s) for other appearances
    TIMELESS

    Length
    Model
    Photographer
    Make-up Artist & Stylist
    Video sequence
    Thanks for support
    Music
    Video software
    Date

    03:53 min
    Alexandra Tomescu
    Stelian Popa
    Parascan Ozana Lia
    Milena Taranu
    Alex Tacu ( lights & Canon 5D MarkII ) Milena Taranu & Maria Hedengren
    Bebe - Siempre me quedara
    ProShow Producer
    March 22, 2009


    About this Photoshooting
    Is probably the most important project that I worked so far, and the result can be seen in pictures below. The project is for Tabu magazine fashion photography contest. I preferred to insert backstage images to make an idea about what we all worked. It was filmed in three locations in downtown Bucharest with professional High-Definition gear. For us it was an adventure of a cold evening. Hope you enjoy it.
    [Click on thumbnail to see image full view]
    Below, Ozana arranges Alexandra before the shooting. (click to full-size)

    Labels: , ,