<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8035584475066664817\x26blogName\x3d%C2%A9+Stelian+Popa+%7C+blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://stelianpopa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://stelianpopa.blogspot.com/\x26vt\x3d-4474856143528095770', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> 

● About

● Links

● E-mail subscription

● WEB REFERENCES

  • Behance
  • Carbonmade
  • DeviantArt
  • Flickr
  • iStudio
  • Model Mayhem
  • Vimeo
  • YouTube
  • 5oopx
  • ● Stock

  • iStockphoto
  • Shutterstock
  • Dreamstime
  • Bigstock
  • ● Recommended

    ● Traffic

    ● Pictures taken with

    ● Previous published

    ● Monthly Archives ( month.year )

    Get me away from here I’m dying 30 June 2009 |


    Belle & Sebastian-Get Me Away From Here I’m Dying
    Nobody writes them like them used to, so it might as well be me.


    Melodia asta mi-a venit sa o ascult acum. Si mai ales acum, cand sunt frustrat de un comment la un post precedent. Cand vine vorba sa ne asumam responsabilitati, ne ascundem sub masca nevinovatiei. Asa fac unii pentru a scapa de titlul idioteniei. In fine, vreau sa scap de aici. Scoate-ma de aici! Daca acum as putea, as fugi departe. Mie sila de cei din jurul meu, am ajuns sa devin indiferent fata de ei pentru ca sunt niste lasi. Nu au taria de caracter sa spuna adevarul. Ma mint si nici macar nu au curajul sa imi zica in fata. Am observat ca nimeni nu mai commenteaza aici, ci doar unii mai inculti se trezesc sa arunce cu noroi, asa ca fac uitat cele intamplate si incerc sa imi imbunatatesc stilul de imagine pe care vreau sa il prezint, in detrimentul celor care se gandesc sa arunce si pe vitor. Fotografia e calma, la fel si melodia, ma face sa visez...

    Labels:

    tramvaie 29 June 2009 |

    Primul este din Zurich,Elvetia, restul din capitala asta imputita, iar ultima fotografie e o amintire pentru noi de la arhitectura. Legendarul traseu 16 care sta si asteapta sa fie gata. Tin sa amintesc pe-aceasta cale RATB-ului ca au trecut mai bine de 2 ani de cand se chinuie sa refaca o strada. Ce faceti? Mai astemptam mult?
    walk me ↔

    Labels:

    morning after... 27 June 2009 |

    Daca probabil nu ati aflat sau stiti prea putin, facem o scurta introducere aici despre evenimentele petrecuta aseara in centrul capitalei.In rest, nu stiu ce sa va spun, imaginile vorbesc de la sine cam care era atmosfera in aceasta dimineata. Va las pe voi sa comentati.

    Scroll me ↔

    WARNING pentru mass-media sau alte site-uri sau orice tip de publicatie: reproducerea, modificarea sau comercializarea imaginilor nu este permisa decat cu acordul autorului, adica un e-mail scurt si se rezolva! Link-urile cu trimitere catre acest post nu necesita confirmare. Va multumesc.

    Labels:

    your life's a song 26 June 2009 |

    Let`s dance in style, lets dance for a while...





    Labels: ,

    some things are smart 25 June 2009 |

    sau cu ce sa ne "ocupam" timpul in sesiune. Ei bine... Dragos a comis-o!
    Pai bine mai Dragos asa ne-a fost vorba? Nu era vorba ca invatam si luam toate examenele? Acum ce ne facem ?
    PS: Andrei stiu ca salivezi dupa ele.

    click to full-size

    Labels:

    sunset on the road 24 June 2009 |

    Nu stiu exact unde eram, dar cu siguranta in Ungaria. Poza ceva mai veche, de anul trecut.

    Labels:

    Astoria, Snagov 21 June 2009 |

    Sa citez pe cineva dintr-un film..."when i buy my wife"...cu referinta la aparatul photo m-am intrebat o perioada indelungata daca am facut alegerea cea mai buna. Anul trecut eram convins ca vreau Canon 40d pana sa apara minunea asta de Nikon d90. Pur si simplu am fost uimit cand am vazut cam ce stie sa faca. Am zis...."asta e! el e cel care m-a poate reprezenta cel mai bine, el e cel mai bun pentru mine!". Eu stiu ca sunt altele mai bune,poate chiar de la Canon sau ca o sa apara altul dupa el mai bun sau poate vreodata o sa-mi iau ceva mai bun, dar acesta va ramane preferatul. Am fost practic si influentat de faptul ca era primul DSLR din lume care filmeaza in decizia de a-l cumpara, dar asta e dor o mica parte, el chiar e un super aparat. Acum stiu cu siguranta ca alegerea a fost ce-a mai inspirata, lasand la o parte problema obiectivelor mai scumpe si putinii prieteni care sunt nikonisti.
    Si acum sa revenim la poze. Nu degeaba am scris mai sus acesta introducere. Pozele urmatoare au fost facute acum ceva vreme, prin martie. A fost prima iesire cand am fotografiat outside cu d90, iar rezultatele au fost pe masura. Am tot amanat sa le public pana am uitat de ele. Le-am gasit zilele trecute ratacite intre zecile de foldere pline de poze. Eram la Complex Astoria din Snagov,daca stiti...am iesit la un picnic alaturi de colegii de camera si alti prieteni. In rest, comentariile va apartin.


    Scroll me >>

    Labels:

    despre arhitectura 17 June 2009 |

    Astazi am vorbit despre arhitectura. Am stat la o terasa pe Lipscani si mi-am amintit cu placere cum este sa fii elev intr-a 12-a si sa te pregatesti pentru arhitectura. Am mers pe strada cu clipboard-ul si cateva creioane exact ca acum 3 ani cand toata vara m-am plimbat prin Bucuresti ca un tanar viitor student la arhitectura. Am desenat putin si m-am relaxat dupa-amiaza. Imi amintesc cu placere toate aceste trairi, pentru mine vara dinaintea admiterii a insemnat mult. Cateodata devin melancolic si realizez greu ca a trecut perioada aceea, ca a trecut atata timp de-atunci. Fotografia urmatoare reprezinta imaginea perfecta a studentului la arhitectura in sesiune: pe holul caminului, la o tigara.


    Labels:

    I am sunrise |

    My mind flashing hundreds of pictures right now...wow! I wonna do things like that!
    Am reusit sa vad peste 500 de fotografii astazi, defapt credca am dat peste cap cronometrul zilele acestea. De ceva vreme vad sute de imagini in fiecare zi (majoritatea le salvez). Acum probabil nu este decat un joc rapid al mintii. La vara vreau sa le studiez, vreau sa vad de ce le face asa fotograful, cum le face asa, ce exprima ele...probabil asa se face fotografie, the point of everything este de a crea mirare, de ai pune pe oameni sa-si puna aceste intrebari. Intai de toate trebuie sa termin o carte de citit. V-o recomand si voua [coperta]. Vreau sa creez imagini, imagini care sa puna pe ganduri.
    Probabil va intrebati "si care e legatura cu poza de mai jos cu ce prostii vorbesti aici?" niciuna! Saptamana trecuta am avut predare. Am lucrat 3 zile fara somn. In fiecare dimineata trezeam Soarele si culcam Luna. Imaginea este intruchiparea rasaritului intr-o raza de lumina care patrunde lent pe fereastra. Inchei prin vorbele cuiva "...si totusi intim.."




    ps: am developat 5 filme. curand (cand mai adun bani la pusculita) o sa le scanez si o sa le public.

    Labels:

    Street Delivery 14 June 2009 |

    Bau! Am fost la Street Delivery sambata. Nu special pentru eveniment, eram in trecere dar am fost pur si simplu furat de atmosfera de pe str. Arthur Verona. Am auzit ca se tine de ceva ani, dar acum am fost pentru prima data si va spun sincer ca mi-a placut. Am regasit amintirile copilariei cand denesenul era totul pentru mine, l-am regasit in imaginile unor copilasi mici care desenau din pasiune. Desi eram la nici un metru de ei sa ii fotografiez, incomodandu-i vizual practic, prezenta mea nu era nici macar o umbra din viziunea lor asupra desenului. Desenau cu pasiune, asa cum faceam odinioara si eu. Am avut ocazia sa asist apoi la un spectacol de magie [video aici]. Un bun prieten,Paul Lungu , alaturi de Vlad Grigorescu au organizat timp de o ora un stand up magic reusind sa blocheze strada cu oameni. Daca probabil ati ratat acest eveniment de magie si v-au impresionat in filmarea mea si doriti sa ii re/vedeti pe cei doi, va invit in fiecare vineri , ora 22:00 la Glendale Art Studio.





    Labels: