<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8035584475066664817\x26blogName\x3d%C2%A9+Stelian+Popa+%7C+blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://stelianpopa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://stelianpopa.blogspot.com/\x26vt\x3d-4474856143528095770', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> 

● About

● Links

● E-mail subscription

● WEB REFERENCES

  • Behance
  • Carbonmade
  • DeviantArt
  • Flickr
  • iStudio
  • Model Mayhem
  • Vimeo
  • YouTube
  • 5oopx
  • ● Stock

  • iStockphoto
  • Shutterstock
  • Dreamstime
  • Bigstock
  • ● Recommended

    ● Traffic

    ● Pictures taken with

    ● Previous published

    ● Monthly Archives ( month.year )

    departe de mare 29 April 2012 |






    Un print in cautarea unei sirene mici...

    update post:



    Labels:

    film romanesc 26 April 2012 |

    Vladimir Cosma - Sirba (Featuring Gheorghe Zamfir)


    Daca ar fi sa imi fie dor vreodata de ceva legat de Romania, cred ca ar fi de viata de la tara. Uneori si acum ii simt dorul. Departe de oras, daca vrei sa ii lasi unui strain o experienta de "ce inseamna Romania", du-l la sate, ori cu un personal obosit de dimineata sau fie cu un autobuz. Vara trecuta am calatorit prima data cu un personal ca sa ajung la Bicaz. Abia astept sa repet experienta la vara...Acum, de Paste, am mers cu autobuzul carand cu mine un film expirat de vreo 10 ani. L-am numit "film romanesc" asemenea vietii de la sate, cu un farmec aparte si uitat de timp.






    Labels:

    Blossom 24 April 2012 |


    Maria
    Click model name(s) for other appearances
    BLOSSOM

    Length
    Photographer
    Video
    Model
    Music
    Shooting date

    02:11 min
    Stelian Popa
    Stelian Popa
    Maria Cucu
    Erik Satie - Gymnopedie 3
    March 10, 2012

    click for full-size.

    Read more »

    Labels: ,

    stair in the city 22 April 2012 |

    Wild Ones - Flo Rida featuring Sia

    Printre shooting-uri cu domnisoare, imi fac timp sa ma recreez cu un gen de fotografie care nu cere prea multe pretentii. Acum vreo cinci ani pozam pentru prima data aceeasi scara. Acum vad altfel lucrurile si ma face sa vreau mai mult de la scara asta. Am incercat ceva cadre zilele trecute, dar ma bate gandul sa fac cumva sa urc pe ea pentru un shooting fashion. Imi place la nebunie aerul New Yorkez pe care il ofera aceasta scara...
    Btw, ma gandeam sa introduc posibilitatea de a lasa comment doar prin intermediul facebook-ului. Este mai practic, nu trebuie sa te loghezi, este un mod de promovare mai bun si in plus nu mai am probleme cu anonimatul. Nu cred ca pierd nimic!




    Labels:

    pentru un prieten 15 April 2012 |

    Vreau astazi sa vorbesc despre o persoana din Bacau care o arde aiurea ... sau ca sa zic altfel pierde vremea pe blogul meu. Numele lui este "anonymous". Si cum sunt multi cu acest nume are si un prenume, adica un IP pe care nu are rost sa vi-l mai spun ca nu este important. Dar ca sa fie mai simplu o sa il poreclim Gigel sau Ghita, cum vreti voi. In primul rand nu o sa incerc sa fac psihologie cu tine, ca nu am cu cine. Vreau doar sa ma gandesc la copilaria ta, ca din cate observ este cea care te marcheaza cel mai mult ca om (sau retard, depinde de la caz la caz). Ma gandesc ca probabil tu ai fost , cumva, copilul cu care nimeni nu a vrut sa se joace, adica mai pe intelesul tau: cand se faceau echipele la fotbal in curtea scolii, tu aduceai mingea de acasa, pe tine nu te alegeau! Stii? Sau daca mai ramanea o fata obeza lovita la un picior si tu in echipa, o luau pe fata!
    Asta ai fost tu, e normal sa fii frustrat sa cresti in conditiile astea in Bacau.
    Poate ca ai avut haine urate, toata copilaria ta iti luai haine din piata de la rusi sau poate ca mama ta iti cumpara haine de fata in galben si roz. Nu vroiau copii sa se joace cu tine, nu?
    Sau poate ca iti miroase gura, nush... sau poate ca tu ai ceva "deosebit" si copiii nu au vrut sa se joace cu tine.
    Repet, eu nu incerc sa te jignesc cu nimic, incerc doar sa gasesc o explicatie pentru comportamentul tau...sau cine stie, poate esti tu retard, ai o intarziere a mintii, nu judeci cu viteza cu care trebuie... si poate din cauza asta, oamenii astia din real-life, oamenii pe care poti sa pui degetul, refuza sa stea cu tine frate!!!
    Deci e normal, eu aici te inteleg frate, e normal sa fii frustrat si sa te duci acasa si sa stai sa intri pe blogul meu si sa dai comment, e absolut normal.
    Poate ca si eu frate, daca as fi in locul tau... sa stai toata viata si nimeni sa nu vorbeasca cu mine, sa fiu prost, sa nu pot sa vorbesc cu o fata, sa nu ma duc sa ma distrez cu baietii, cumva...e naspa. Te inteleg ca e naspa!
    Pe de alta parte iti spun ca nu prea ai de ce sa fii nervos pe mine sau pe ceea ce fac eu si mai ales pe persoanele fotografiate de mine. Eu am jucat fotbal cu baietii, eu stau pe internet si incerc cumva sa exprim prin fotografie ceva ce simt ca imi place, eu sunt cel care face aceste fotografii la fete, eu ma simt bine facand ceea ce imi place.... eu nu am nicio vina ca tu esti ... lovit la cap. Ce vina am eu ca tu esti asa? Nu?
    E normal ca ... atunci cand vrei sa intri pe blogul meu te aranjezi bine, te dai cu parfum, faci vreo 10 flotari si in spatele tastaturii esti un Zeu, acolo in camera la tine. Tu esti cel mai tare acolo frate cand esti singur in camera!!!
    Pe internet frate, cand suntem mai multi, abtine-te ma!!! Nu stiu, ia o pastila ceva! Uite, sunt medicamente, pentru problemele tale exista medicamente sau doctori. Nu are rost sa vii sa injuri pe blog aici, ce rezolvi? Absolut nimic dude! Deci cum ziceam... chill. Nu rezolvi nimic, nu castigi nimic, numai ca te-ar putea vedea lumea ca esti si mai prost daca as posta comenturile tale (nu ca acum nu ai fi chiar daca sunt sterse, dar lumea tot stie de tine prin intermediul acestui post)... si nu o sa vrem sa ne jucam cu tine nici pe internet :)) iti dai seama? ramai singur si aici dude !
    Iti fac dedicatie o fotografie, prietene !!!

    multumesc lui Gabriel pentru ca mi-a inspirat ideea de a-i scrie acestui retard.

    the snow prelude 10 April 2012 |


    Laura
    Click model name(s) for other appearances
    THE SNOW PRELUDE

    Length
    Photographer
    Video
    Model
    Assistant
    Location
    Music
    Date

    03:26 min
    Stelian Popa
    Stelian Popa
    Laura Andreea M.
    Ioan Teodor Vladila
    Cernica, Bucharest
    Ludovico Einaudi - The Snow Prelude N. 15 [Ambient 2009]
    March 04, 2012

    About this Photoshooting
    Anul trecut, inca din vara, am discutat despre intentiile Laurei de a-si face un tatuaj pe spate. Intre timp (prin toamna), ne-am gandit ca ar fi frumos sa surprind acest lucru prin imagini before/after in urma unor sedinte foto care sa puna in valoare tatuajul. Prin noiembrie am facut prima sedinta foto (link) intr-un spatiu intunecat, cu o sursa de lumina care sa accentueze sublimitatea spatelui intr-o prezentare sculpturala a corpului...( hai ca am fost poet la fraza asta )
    In contrast cu prima idee, am fotografiat de curand cand inca mai era zapada in apropierea Bucurestiului, in padurea Cernica. Timpul scurt pe care l-am avut la dispozitie pentru ideea aceasta si frigul a transformat totul intr-un shooting contracronometru cu apusul soarelui.
    Mai sunt cateva franturi si pe facebook si tin sa va multumesc pe aceasta cale celor care apreciaza ceea ce fac si m-ati ajutat sa depasesc pragul de 500 de prieteni.
    Read more »

    Labels: ,

    Black on White 04 April 2012 |

    Baleen Morning - Balmorhea



    Laura
    BLACK ON WHITE

    Photos
    Photographer Assistant Date Location Download
    10
    Stelian Popa Ioan Teodor
    Vladescu
    March 04, 2012 Cernica
    Bucharest
    Get photo-cover

    Read more »

    Labels: ,

    ghost city 01 April 2012 |

    Cant - Ghosts








    Labels: