<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8035584475066664817\x26blogName\x3d%C2%A9+Stelian+Popa+%7C+blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://stelianpopa.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://stelianpopa.blogspot.com/\x26vt\x3d-8952993705022591934', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> 

● About

● Links

● E-mail subscription

● WEB REFERENCES

 • Behance
 • Carbonmade
 • DeviantArt
 • Flickr
 • iStudio
 • Model Mayhem
 • Vimeo
 • YouTube
 • 5oopx
 • ● Stock

 • iStockphoto
 • Shutterstock
 • Dreamstime
 • Bigstock
 • ● Recommended

  ● Traffic

  ● Pictures taken with

  ● Previous published

  ● Monthly Archives ( month.year )

  About this entry
  You’re currently reading “Netherlands 2009”
  Posted at 30 August 2010 at 12:05 AM
  Subscribe to Post Comments [Atom]

  You can leave your comment or send email about this post to a friend by using the links below.
  Jump to comment form | | Go to end
  • Click here to add a comment

   ● You can use some HTML tags, such as <b>, <i>, <a>
   ● Your name is required.

  • Facebook page

   Hellow Kitty - project

   Casting call models with cats. Click for detalis!

   Random posts

   Support me on Patreon!

  Netherlands 2009
  Anul trecut, excursia de studii organizata de facultatea noastra (UAUIM Bucuresti) a avut drept destinatie finala Olanda. Dupa cum bine se stie, arhitectura olandeza este cunoscuta in lume, asadar am avut ce vedea si nu de putine ori am ramas fara cuvinte la ceea ce am vazut. Sunt prea multe de vazut, iar umilele mele poze poate doar o parte sa va dezvaluie din rafinamentul olandez. Cele 253 de poze prezentate mai jos nu fac altceva decat sa ne aduca o amintire noua celor care am fost acolo si sa trezeasca un interes privitorilor.
  Prima destinatie (acceasi ca de obicei) este Budapesta, care desi am vazut-o de patru ori, nu am inteles nimic din ea. Se ajunge mereu seara, iar singurul loc care l-am vizitat o parte din noi a fost intalnirea in fata hotelului cu muzica si voie buna. Nu stiu cate stele avea (cred ca doua) dar ne-am resemnat cu gandul ca stam in Frankfurt, judecand dupa numele hotelului.
  Urmatoarea destinatie: Praga. Nu mai am ce sa descriu, se stie deja: un oras superb. Ne-am cazat la marginea orasului, intr-un hotel de peste 15 etaje, doar ca nu aveam vedere catre oras (bineinteles). In jumatate de ora maxim dupa cazare, tot autocarul era in drum spre centru sa profitam de fiecare minut in acest oras. A meritat!
  Urmatoarea cazare pentru noi timp de o saptamana a fost un mic hostel din Amsterdam la 3 minute de muzeul Van Gogh. Orasele vizitate din Olanda sunt cele prezentate mai jos. Nu pot sa nu amintesc in schimb de mini-excursia de o zi pe cont-propriu la Parcul National KEUKENHOF. Se ajunge cu trenul din gara centrala din Amsterdam catre Lisse. Trenul vine odata la 15 minute, asadar nu exista un program fix. In Lisse, chiar langa gara exista autobuze speciale care merg la parc. Vin cam la 30-45 de minute (nu-mi amintesc) si va lasa chiar in fata parcului. Va recomand in schimb daca doriti sa vizitati acest parc, sa alegeti o ora mai matinala sa evitati aglomeratia de la pranz. Merita!
  Mai tin sa amintesc de orasul Almere. Ramane cu un calificativ "foarte bun" si pe care imi doresc sa il revizitez. Excursia noastra in acest oras a durat cam jumatate de ora seara. Prea putin, as fi preferat sa mai raman si sa vin cu trenul la Amsterdam (45km cred).
  Cu greu ne-am lasat plecati din Olanda. Cred ca oricine ar mai vrea sa mai stea sau sa revina. Ne-am indreptat spre Germania. Aveam de vazut inca doua orase superbe.
  Primul a fost Stuttgart. Superb, linistit si o plimbare prin tot centrul intr-o seara perfecta. Cazare la un hostel super tare. Situat pe o colina, a recompensat fata de Praga si am avut o priveliste superba a orasului. Eram la 30 de minute de mers pe jos pana in centru.
  Urmatorul a fost Munchen, a doua zi. A fost mai mult un popas de 2 ore cred. Suficient in schimb sa urc in turnul unei catedrale (cred ca cea mai inalta) si sa am o panorama asupra intregului oras. E mare, foarte mare!
  Iar cum orice excursie are si un sfarsit, ultima locatia a fost, evident, inca o noapte la un alt hotel din Budapesta. Asa de fascinat am ramas de Olanda incat gandul imi era numai acolo. Nu am mai facut nicio fotografie dupa Munchen si nici nu imi mai amintesc altceva.
  Raman cu regretul ca aceasta a fost ultima excursie din strainatate si nu imi ramane altceva decat sa sper ca la anul, o sa reusesc sa plec in excursia cu cei de anul doi sau trei.


  ▼ BUDAPEST

  ▼ PRAGUE

  ▼ DELFT

  ▼ ROTTERDAM

  ▼ AFSLUITDIJK E22

  ▼ GRONINGEN

  ▼ ALMERE

  ▼ AMSTERDAM

  ▼ KEUKENHOF

  ▼ OTTERLO

  ▼ UTRETCH

  ▼ STUTTGART

  ▼ MUNICH

  ▼ MISCELLANEOUS

  Labels: ,

  Click here to add a comment